NikolaTesla Unplugged
Alles binnen handbereik.
Kookplaten Afzuigkookplaten NikolaTesla Unplugged hero

NikolaTesla Unplugged

Design Fabrizio Crisà

Knoppen met vaste standen, maximale automatische afzuiging, innovatieve technologie voor een unieke beleving achter het fornuis: ontdek onze analoge superkrachten.

KleurZwart
Breedte

NikolaTesla Unplugged

Design Fabrizio Crisà
Knoppen met vaste standen, maximale automatische afzuiging, innovatieve technologie voor een unieke beleving achter het fornuis: ontdek onze analoge superkrachten.

Alles binnen handbereik.

Ready to play? Eindelijk ergonomisch en intuïtief koken. Knoppen met een uitzonderlijke grip, analoge touch & feel, geavanceerde functies en bedieningen kenmerken deze afzuigkookplaat met een scheidingswand tussen de bedieningen en de pitten. Het afzuigsysteem zit achter de glazen en metalen flap in het midden, wat dit product een prachtig strak design geeft. Altijd zuivere lucht dankzij het uiterst nieuwe gecombineerde geur- en vetfilter dat speciaal ontworpen is voor een eenvoudig onderhoud. Ultramoderne motoren garanderen geruisloosheid en verbruiken weinig energie, ook op de hoogste stand. U kunt onder meer boter en chocolade smelten zonder voortdurend te moeten roeren, koken op heel lage temperaturen en vermijden dat water overkookt. En twee zones kunnen met elkaar worden verbonden voor gelijkmatig garen, ook in grote potten en pannen.

Awards

REDDOT GERMAN DESIGN AWARD GOOD DESIGN PLUS X AWARD ICONIC AWARD INNOVATIVE INTERIOR A' DESIGN AWARD A+ DESIGN AWARDS ARCHITIZER BIG SEE PRODUCT DESIGN AWARD KUCHENINNOVATION SCHÖNER WOHNEN

SilentPro

Afzuigkappen en afzuigkookplaten: stilte!

Innovatief geruisloos koken. Met deze innovatieve oplossing hoort u niets meer, ook niet als de huishoudapparaten op hun hoogste stand staan. U hoort alleen nog stemmen en muziek en ruikt de heerlijke geuren die opstijgen uit potten en pannen.

ExtrAir

Schonere lucht, binnen en buiten.

Sensoren die hoeveelheid en kwaliteit van dampen en geuren herkennen. Energie besparen. Geen condens of vocht meer. Schonere lucht is goed voor iedereen, ook voor het milieu.

YouChef

Functies voor echte koks maar op uw maat.

Professionele inspiratie voor uw keuken. Wij ontwerpen onze huishoudapparaten om uw leven in de keuken te verbeteren, als leefruimte en als ruimte om in te koken. Daarom stellen wij geavanceerde oplossingen voor professioneel koken voor, met innovatieve maar uiterst gebruiksvriendelijke functies op uw maat.

Autocapture

Automatisch afzuigen, zuinig met energie.
Eén functie die alles in één keer regelt en de afzuigsterkte van de kap afstemt op wat u aan het bereiden bent. Het systeem weet meteen wanneer de afzuigkap lager of uit moet worden gezet. Maximale energetische efficiëntie.

Bridge Zone

XXL pannen: geen probleem, er is genoeg plaats.
Langwerpige of hele grote pannen? Met deze functie koppelt u twee zones en maakt u er één grote kookzone van. Hun vermogen is hetzelfde en de temperatuur blijft constant voor een gelijkmatige bereiding.

Child Lock

Kinderen altijd veilig en beschermd.
Met deze functie voorkomt u dat kook- of afzuigzones ongewild worden ingeschakeld. Gemoedsrust gegarandeerd.

Fast Boiling

Voor wie geen tijd heeft.
De oplossing voor wie snel het eten op tafel moet kunnen zetten. Met één handbeweging zet u de pit 10 minuten lang op de hoogste kookstand: het kookpunt wordt in 30% minder tijd bereikt dan gemiddeld daarvoor nodig is.

Maintenance Alarm

Melting Mode

Pot Self-Detection

Simmering Mode

Tasty Fry

Warming Mode

Total Integration

Easy to Maintain

Long Life Filter++

Technische specificaties

Gewicht (Kg)
Recirculatie: 27.6kg
Afzuiging: 25kg
Breedte (cm)
90x53x21cm
Energieklasse
A+
Maten uitsparing - op werkblad
80,7x49,2cm
Motorvermogen
7400 WKW

MOTOR 1000
Afzuiging: 1000

Min. intens. afzuigkracht
135m³/h
Max. intens. afzuigkracht
500m³/h
Intensieve afzuigkracht boost
630m³/h
Intensief filtervermogen
110m³/h
Max. intens. filtervermogen
400m³/h
Intensief filterverm. boost
550m³/h
Afzuigsnelheid
5,1m/s
Geluidsniv. min. afzuigkracht
33db(A) - 66db(A)
Min. geluidsniveau met filters
39db(A) - 72db(A)
Controls
Knoppen 9V+I
Motorvermogen
175 W

Bedieningen
Knoppen 9P+I
Voltage
220-240V
Stroomafnamebeperking
Ja
Aantal bridges
2
Kookzone linksvoor
OCTA 22x18,4 cm - 2,1/3,7 kW
Kookzone rechtsvoor
OCTA 22x18,4 cm - 2,1/3,7 kW
Kookzone linksachter
OCTA 22x18,4 cm - 2,1/3,7 kW
Kookzone rechtsachter
OCTA 22x18,4 cm - 2,1/3,7 kW

Downloads