close

LHOV

Design by Fabrizio Crisà

Kookplaat, afzuigkap en oven in één product:
de nieuwe vorm van koken


LHOV is het nieuwe product van Elica dat tegelijkertijd kookplaat, afzuigkap en een revolutionaire oven met afzuiging is.
Eén enkele module die geen enkele lijn in uw keuken onderbreekt en het strakke design benadrukt, met een afzuigsysteem dat niet alleen de dampen en geuren van de kookplaat elimineert, maar ook die van de oven.

RESHAPE YOUR RELATIONSHIP WITH COOKING
Perfect geïntegreerd in uw keuken

LHOV schept alle ruimte die u nodig heeft: een kookplaat, een afzuigkap en een oven in één enkele module die het strakke design van uw keuken vrijwaart en benadrukt.
Geen enkel uitstekend gedeelte, geen enkele onderbreking. Het afzuigsysteem blijft slim verborgen, terwijl de oven onder de kookplaat op een ergonomisch verantwoorde hoogte zit.

close
Geen geuren en dampen meer

Het revolutionaire afzuigsysteem van LHOV elimineert automatisch dampen en geuren die niet alleen op de kookplaat ontstaan, maar ook in de oven.
De krachtige stoom die uit de oven komt als u de ovendeur opent en alle geuren die tijdens het bakken ontstaan, worden al in de oven zelf geëlimineerd.

close
Extra brede ovenruimte

Met LHOV creëert u extra ruimte in de keuken voor al uw bereidingen. U kunt meerdere porties naast elkaar, grote braadpannen of kleine zoete en hartige hapjes tegelijkertijd allemaal op dezelfde hoogte in de oven bereiden.
Dankzij de bredere oven wordt alles gelijkmatig gegaard zonder dat u gerechten onder of boven elkaar moet zetten.

close