NikolaTesla.

Een genie in de keuken.

Cooking Genius

NikolaTesla is de naam die wij aan ons assortiment afzuigkookplaten met superieure afzuigkracht hebben gegeven. Het is ons eerbetoon aan een revolutionaire uitvinder, maar ook aan het concept waarop deze apparaten zijn geïnspireerd waarvan het design werd vereerd met de Compasso D’Oro. Een design dat altijd gepaard gaat met geavanceerde technologische oplossingen in dienst van uw dagelijkse kookbelevenis.

Inductie of op gas. Compact, met ingebouwde weegschaal. Met knoppen of tiptoetsbedieningen. Het assortiment NikolaTesla-kookplaten is heel veelzijdig, zowel op esthetisch als op functioneel vlak en perfect voor allerlei ruimtes, stijlen en kookgewoontes. Elk model is gekenmerkt door innovatieve performance en aandacht voor energieverbruik. U kiest gewoon het uwe.
Kies je NikolaTesla

Alle redenen om een NikolaTesla te kiezen.

Superpowers.

Onzichtbaar, slim, supersterk.

De afzuigkern van een NikolaTesla is verborgen in het midden van de kookplaat. U ziet hem niet, maar hij is er en zuigt alle dampen, luchtjes en stoom meteen af. Nog voordat die uit pannen en potten opstijgen en zich in de keukenruimte kunnen verspreiden.

Tot
640 m³/h
640 m³/h afzuig- en filtervermogen
Tot
5,1 m/s
5,1 m/s afzuigsnelheid

Geruisloos.

In de keuken hoort u alleen wat u wil horen.

Alleen de muziek of de stemmen die u gezelschap houden tijdens het koken. NikolaTesla-kookplaten werken met geavanceerde motoren die ook op hun hoogste standen geruisloos en energiezuinig zijn. Deze belangrijke innovatie is vooral bedoeld voor wie een open keuken heeft die overloopt in de woonkamer.

61 db (A)
61 DbA op de hoogste stand

En echt gemakkelijk.

Ergonomische bedieningen die niet alleen intuïtief zijn maar ook heel eenvoudig.

Digitale displays of analoge knoppen? Afzuiging, geavanceerde keuken- en kookfuncties, automatiseringen, maximale ergonomie in de kookruimte. Welk model NikolaTesla u ook heeft, de bedieningen zijn altijd binnen handbereik en gebruiksvriendelijk.

Slim reinigen.

Vanbinnen en vanbuiten, snel en goed.

In een ogenblik zijn buiten- en binnenkanten schoongemaakt: alle esthetische elementen hebben een strak design, met zo goed als geen oneffenheden die altijd lastig zijn om schoon te maken. U trekt het vetfilter er gewoon naar boven uit en wast het in de vaatwasmachine. En als er toch vocht in de afzuigopening valt? Geen probleem: een klep in de opening voert het af en garandeert maximale hygiëne.

Efficiënte, doeltreffende filters.

Krachtig, regenereerbaar, verwijderbaar.

Het vermogen van deze filters om dampen en geuren te elimineren, is een van de meest efficiënte op de markt. Onze filters kunnen tot 5 jaar worden geregenereerd, waarmee hun ecologische impact lager is omdat er minder afval wordt geproduceerd. Ze worden vlot verwijderd voor onderhoud of vervanging. De filtermodellen van de NikolaTesla-kookplaten garanderen tot 80% filterefficiëntie.

Waar koop ik filters?

Alle vetfilters, koolstoffilters en andere accessoires zijn beschikbaar in de shop van Elica. Shop Elica.

Deskundige functies.

Geïnspireerd op de professionele keuken.

Alle NikolaTesla-modellen stimuleren uw creativiteit, ongeacht uw capaciteiten aan het fornuis (of liever....kookplaten). Met hun functies kunt u allerlei nieuws uitproberen: boter en chocolade laten smelten zonder ze te laten aanbranden; saus en crème op temperatuur brengen; gerechten in potten laten sudderen zonder dat ze overkoken. Elke kookplaat heeft bovendien extra grote kookzones of biedt de mogelijkheid om twee kookzones met elkaar te verbinden voor grote pannen.

Eco Cooking.

Energie besparen, op zijn minst in de keuken.

NikolaTesla-kookplaten benadrukken ons streven naar een lager energieverbruik en een lagere ecologische impact. Ze vallen tot in de energieklasse A++, een heel bijzonder resultaat in deze categorie. En er is meer. De filters in het afzuigsysteem kunnen worden geregenereerd en gaan tot 5 jaar lang mee; de verpakkingen zijn 100% recyclebaar. En met de inductie van Elica kan tot 25% energie worden bespaard.

Want ook de afmetingen tellen.

Perfect in elke ruimte.

NikolaTesla-kookplaten ronden elke keukenstijl af. Ze zijn beschikbaar in de versies van 60, 70, 80 en 90 cm en compatibel met alle standaard onderkastmaten voor keukens, zowel voor de wand als voor eilandkeukens. U installeert ze als afzuigmodel of als filtermodel en zijn vlak inbouwbaar, waardoor ze geen beperking meer vormen voor de diepte van laden of de hoogte van plinten. Het is deze flexibiliteit die het hele assortiment bijzonder veelzijdig maakt en geschikt voor elke, behoefte, ruimte en stijl.

Kies je NikolaTesla