Vind een winkel
Functies
Afzuigkap Eiland Dampkap OPEN SUITE SUPERIOR Elica

OPEN SUITE SUPERIOR

Ontdek meer over: Elica Connect

Design Fabrizio Crisà

Open Suite Superior: modulair, innovatief en altijd verbonden. Een nieuwe dimensie in de keukenruimte.
 

Voordelen

Voordelen

Product voordelen

 • Maintenance Alarm Maintenance Alarm
 • Connectivity Connectivity
 • Longlife koolfilter Longlife koolfilter
 • Dim Light Dim Light
 • Tune White Tune White
 • Easy Maintenance Easy Maintenance
Maintenance Alarm Maintenance Alarm
Connectivity Connectivity
Longlife koolfilter Longlife koolfilter
Dim Light Dim Light
Tune White Tune White
Easy Maintenance Easy Maintenance

Technische kenmerken

Open Suite Superior kenmerkt elke ruimte dankzij een modulaire en personaliseerbare structuur met een unieke en herkenbare stijl. Aan de hand van twee basisconfiguraties van 80 of 160 cm kunt u uw eigen compositie samenstellen door toevoeging van afzuigmodules, lichtpanelen en een ruime keuze aan legplanken: glazen (lichtkleurig of smoke), metaal, draadnet en notenhout, of kunt u een legplank laten maken in dezelfde stijl van de keuken met behulp van de lijst die beschikbaar is als accessoire. U kunt de structuur ook op de millimeter af in de hoogte verstellen om installatie aan elk plafond mogelijk te maken.
Het grote ledpaneel onderaan op het product vormt een strategisch lichtpunt tijdens het koken en kan ook worden gebruikt als omgevingslicht voor gezellige momenten samen met anderen. Met de functie Dim Light kan de lichtintensiteit worden geregeld en met de functie Tune White de kleurstekte van de leds, van koud tot warmer wit om de perfecte atmosfeer te scheppen.
Open Suite Superior garandeert maximum geurenfilterefficiëntie dankzij de dubbele werking van het afzuigsysteem en de speciale, milieuvriendelijke Long Life-filters die tot 3 jaar lang kunnen worden geregenereerd.
Met de voice assistant en de App Elica Connect kunt u het product aan en uit zetten, de afzuigsterkte en de lichtsterkte regelen. Met dezelfde App kunt u ook de filters laten controleren en in een handomdraai verzoeken om assistentie.
 • Breedte

  80, 160cm

 • Breedte

  80x42,4 - 160x42,4 cm

 • Versie

  Recirculatie

 • Afwerking

  Zwart soft-toucheffect

 • Licht

  Led Panel 1x20W (80cm) - 2x20W (160cm) 2700K - 5200K

 • Bedieningen

  Elektronisch bedieningspaneel 3S+2I

 • Intensieve afzuigstand

  500 m³/h

 • Min-Max Geluidsniveau

  63 - 69 db(A)

 • Totale absorptixe

  261 W (80cm) - 282 W (160cm)

Notities/Andere

Aluminium vetfilter meegeleverd
Regenereerbaar Koolstoffilter meegeleverd

Download

Beschikbare modellen

 • OPEN SUITE SUPERIOR BL/F/80 PRF0165965

 • OPEN SUITE SUPERIOR BL/F/160 PRF0166771

Accessoires

KIT0166961

Kit full LED-module Superior

Extra module met full LED-verlichting. De bovenkant van de module dient om keukengerei voor dagelijks gebruik in op te bergen en bij de hand te houden. Aankoop van een extra lat (KIT0166962) noodzakelijk.

KIT0167079

Kit afzuigmodule Superior

Extra afzuigmodule OPEN SUITE om het afzuigvermogen te verhogen en geuren nog beter te elimineren. Aankoop van een extra lat (KIT0166962) noodzakelijk.

KIT0166962

Kit tralie Superior

Latten die nodig zijn om uw Open Suite horizontaal te bevestigen.

KIT0166768

Kit omlijsting plank

Kit Lijst voor Plank, drager voor OPEN SUITE of OPEN SUITE SUPERIOR

KIT0166475

Kit houten plank

Houten "canaletto walnut" plank om uw eigen samenstelling van OPEN SUITE of OPEN SUITE SUPERIOR persoonlijk te maken. Aan te kopen samen met de lijst KIT0166768 om de plank te bevestigen in het product.

KIT0166472

Kit metaalgazen plank

Plank van metaaldraad om uw eigen samenstelling van OPEN SUITE of OPEN SUITE SUPERIOR persoonlijk te maken. Aan te kopen samen met de lijst KIT0166768 om de plank te bevestigen in het product.

KIT0166470

Kit zwarte metalen plank

Plank van zwart metaal om uw eigen samenstelling van OPEN SUITE of OPEN SUITE SUPERIOR persoonlijk te maken. Aan te kopen samen met de lijst KIT0166768 om de plank te bevestigen in het product.

KIT0166463

Kit gefumeerd glas plank

Plank van rookglas om uw eigen samenstelling van OPEN SUITE of OPEN SUITE SUPERIOR persoonlijk te maken. Aan te kopen samen met de lijst KIT0166768 om de plank te bevestigen in het product.

KIT0166455

Kit extra lichte glazen plank

Plank van ultrahelder glas om uw eigen samenstelling van OPEN SUITE of OPEN SUITE SUPERIOR persoonlijk te maken. Aan te kopen samen met de lijst KIT0166768 om de plank te bevestigen in het product.

Installatie

Modulariteit in de hoogte

U kunt zowel voor de eiland- als voor de wandversie en vertrekkend van de twee basisproducten, kiezen om uw Open Suite in de hoogte te wijzigen door planken toe te voegen of te vervangen.

Modulariteit in de breedte

U kunt uw Open Suite samenstellen op basis van uw ruimte en ook in de breedte werken door met verbindingslatten afzuigkappen, verlichtingsmodules of planken toe te voegen.

Andere afzuigkap Eiland Dampkap

Deze vindt u misschien ook leuk: