Eurocucina

Eurocucina2022

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand!
Chiudi
Adi Design Museum
Elica, past and present, looking to the future

Adi Design Museum

Hartelijk dank voor uw gezelschap op onze reis door de iconische producten van Elica, die vertellen over de innovatie van ons merk.

Ontdek de nieuwsteproducten van Elica

#getreadytocheat

LHOV

Reshape your relationship with cooking

LHOV is de 3 in 1 oplossing met een inductiekookplaat, afzuigkap en oven in 1 product. Eén enkele module die het lineaire design van uw keuken benadrukt, met een afzuigsysteem dat niet alleen de dampen en geuren van de kookplaat verwijdert maar ook die van de oven.

Een absoluut nieuw product dat breekpunt met het verleden vormt en koken tot een nieuwe ervaring maakt.

Nikolatesla Unplugged

NikolaTesla Unplugged

Een natuurlijke interactie voor altijd perfecte resultaten.

Elica presenteert NikolaTesla Unplugged, een keerpunt wat deesthetica, de functies en het werken met een afzuigkookplaat betreft.
Om een natuurlijke en intuïtieve relatie met het product te creëren, werkt Unplugged met analoge Touch & Feel bedieningen voor een snelle en intuïtieve toegang tot alle functies.

Nikolatesla Unplugged

Elica Connect

Permanent verbonden met uw zuigkap

Elica breidt zijn assortiment met WiFi uit met producten die op een ontspannen en zorgeloze manier helpen om de lucht in de woning te beschermen.

De afzuigkap met connectiviteit werkt met stemassistenten of met de App Elica Connect om de in- en uitschakelmomenten te programmeren, de afzuigkracht en de verlichting te regelen, de filters te controleren of contact op te nemen met onze assistentie.

Airmatic System
Airmatic System

AIRMATIC SYSTEM

Draagt zorg voor de lucht in de leefruimte.

Airmatic verzorgt de hele dag lang automatisch de lucht in uw leefruimte.

De producten van Elica werken met slimme sensoren die de kwaliteit van de dampen herkennen en aan de hand daarvan zelf de meest geschikte afzuigkracht instellen.

De technologie van Airmatic bevordert een beter evenwicht tussen gebruiksgemak, energetische efficiëntie en geruisloosheid.

No Drip System
No Drip System

NO DRIP SYSTEM

Geen problemen meer die het gevolg zijn van stoom.

Dankzij het No Drip-systeem van Elica vormen de stoom en het condens die ontstaan tijdens het koken geen probleem meer. Afzuigkappen die met deze technologie werken, leiden de stoom om en voorkomen niet alleen vervelende druppels op de kookplaat maar beschermen ook de hangkasten tegen vocht.