Back
Accessoires

Wandafzuigkap

Toon alle modellen
Modellen
Filter for
 • Energieklasse

 • Breedte/Diameter (cm)

XVerwijder zoekfilters
Show models

  Design en technologie op het eerste zicht

  Elica biedt een uitgebreid assortiment wandafzuigkappen zodat u altijd de afzuigkap vindt die het best aan uw behoeften voldoet. Is uw keuken wat kleiner? Mini Om is de 55 cm brede wandafzuigkap met ledverlichting die ook in beperkte ruimtes maximale prestaties verzekert en met regenereerbare vetfilters en koolstoffilters werkt.

  Weet u wat het geheim is van een altijd schone keuken? Ontdek de wandafzuigkap Majestic No Drip die het probleem van condensvorming voor eens en voor altijd oplost met een innovatief systeem.

  Zoekt u oplossingen die u kunt personaliseren, dan is er de modulaire Open Suite met een unieke stijl, die vertrekt van twee basisconfiguraties van 80 of 160 cm om de wandafzuigkap samen te stellen die perfect is voor uw keuken.

  Elica's wandafzuigkappen werken met ultramoderne technologische oplossingen: met stembediening en met de App Elica Connect kunt u de afzuigkap aan- en uit zetten en de afzuigkracht en de verlichting regelen. Met dezelfde App blijft u constant op de hoogte van de condities van de afzuigkap omdat u gewaarschuwd wordt wanneer het tijd is om de kap te reinigen of de filters te vervangen.

  Wie in zijn keuken efficiënte afzuigkracht nodig heeft, kan rekenen op Multi-d capture, een op fluodynamica gebaseerd systeem van Elica waarmee dampen nog beter worden afgezogen omdat het de volledige omtrek van de kap beslaat. Met de Long Life Filter van Elica bezorgt het onderhoud geen last meer want u moet de filters niet om de 3 of 6 maanden vervangen maar kunt ze tot 3 jaar regenereren. U wast het filter in de vaatwasmachine of met neutraal, warm sop en droogt het in de oven op 100° voordat u het weer monteert.

  Diverse wandafzuigkappen van Elica hebben een verlichtingssysteem met de functies Dim Light en Tune White om kleur en sterkte van het licht te regelen.

  Met de eerste functie regelt u de sterkte, terwijl u met de tweede de kleur van de leds van warm tot koud wit kunt instellen om het licht aan dat van de rest van de omgeving aan te passen en op elk ogenblik van de dag de meest comfortabele sfeer te creëren.

  Bezoek dit gedeelte en ontdek de oplossing die het meest voldoet aan uw behoeften.